Kas

02.11.2012 tarihinde Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı. Okul Müdürümüz Nagihan Cağlak Bay ' in konuşması ile başladı. Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Ebru Bolat yönetim kurulu raporunu okudu. Denetim kurulu üyesi Aykut Bakirci denetim kurulu raporunu okudu. 2021-2022 yılı denetim kurulu seçilerek yönetim kuruldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan ve asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet'e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Bu güzel programı hazırladığı için Türkçe Öğretmenimiz Kezban Yavuz'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında; istiklal Marşı'nin anlamını ve Kurtuluş Savaşı'nin önemini anlatmak ve anlamak amacıyla 2021 yılı; Cumhurbaskanligimiz ve Meclisimiz tarafından " İstiklal Marşı  ve Mehmet Akif Yılı " olarak ilan edilmiştir.Istiklal Marşımızın yazılış serüvenini yansıtan "Akif " filmini 8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte izledik. Desteklerinden dolayı Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz.

Ekm

Erasmus proje kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle ve ortak ülke çocuklarıyla Lego wedo çalışmalarımız devam ediyor.

Ekm

KA 229 erasmus proje kapsamında ögrencilerimiz sanal olarak etkinliklere katılmaktadır.