Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen "Kızılay Kan Bağışı Kampanyası" başarıyla amacına ulaştı. Emeği geçen kıymetli doktorlarımız , Kızılay çalışanları ,öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz  ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 01.11.2022 tarihinde  02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Lösev İncileri MEB Protokolü kapsamında LSV Dükkan ürünleri satış standı kurulmuştur. Aynı gün Yaşama El Ver Projesi uygulanmış ve Lösev Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Merve Durmuş bilgilendirme yapmıştır. Programa Atakum Kaymakamı  Kemal YILDIZ, Atakum İLçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan YETİK , Atakum İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat ŞAD ve okul müdürleri , okul aile Birliği başkan ve üyeleri ,okulumuz öğretmenleri , çok sayıda veli ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize  , okul aile birliği başkan ve üyelerine  çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yürütülen Erasmus + K229 Okul ortaklıkları projesinin 5.toplantısında okulumuz FSM Ortaokulunda Litvanya,Bulgaristan ,Romanya ve İtalya için sınıflar hazırlandı ve sınıflar misafirlerimize adandı.5 ülkeninde Milli Marşları okulumuzun bahçesinde okundu .Okul öğrencilerimiz için güzel bir deneyimdi. .Tüm Proje ekibinize ,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz .

Nis

Mesleki ve teknik Anadolu liselerimizde eğitimi verilen 47 alan için liseye geçecek öğrenci ve onların velilerine yönelik LGS tercihlerinde yol gösterici olacak, güncel meslek alanlarında farkındalık yaratacak kısa tanıtım animasyon filmleri hazırlanmıştır.

7/C Sınıfı Halı Saha Etkinliği

Nis

OMÜ ve Milli Eğitim protokolü çerçevesinde yürütülen "Okulumda Hemşirem Var"projesi kapsamında öğrencilere Stresle Baş Etme Yolları,Sınav Kaygısı  Üzerine eğitim verdik.

Hemşirelik bölümü öğrencilerine ve Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Güven SONER 'e teşekkür ederiz.

Nis

6/a sınıfından Zinnet Nur Çorbaci Türkiye Judo Turnuvası Karadeniz 1.'si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

01/03 Nisan 2022 Amasya 'da yapılan 2021-2022 Okul Sporları Futsal Yıldız Erkekler Grup Yarışmaları Grup 1.'si olan takımımızı ve öğretmenlerimizi  tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Nazlıcan Yıldız Kick Boks Samsun Turnuvasında 42 Kilo Yıldızlar Kategorisinde  1. Oldu. 46 kilo gençler kategorisinde 2. oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Zerennaz Altun Okullar Arası Kick Boks İl 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizden Zinnet Nur Corbaci  ve Esila Çorbacı  Minikler Judo Turnuvası  kendi kategorisinde siklette  1. oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul tanıtımı kapsamında bütün 8. siniflar Genç Adım Bilim ve Teknoloji Lisesi'ni ziyaret etti.