Mrt

Onur Ateş ve Anafartalar Anadolu Liselerine okul tanıtım gezileri düzenlenmiştir.

Mrt

Cemal Yeşilyurt, Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine okul tanıtım gezileri düzenlenmiştir.

Mrt

Altınkum, Kurupelit, Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine, okul tanıtım gezileri düzenlenmiştir.

Şbt

Bu etkinlikte muhabbet, pekişen dostluklar, paylaşma, bol kahkaha ve daha neler neler var. Bekleriz efendim..

Şbt

Okul Müdürümüz Nagihan ÇAĞLAK BAY ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Emrah KOCABAŞ Atakum Gençlik Spor Müdürü Sayın Serkan PERÇİN'i ziyaret etti.

Şbt

2023-2024 Eğitim- Öğretim döneminde geleneksel Çay&Simit etkinliğimizin ikincisini düzenledik.

Şbt

Şubat ayı teması "Atasözü ve Deyim Okumaları" Kezban Yavuz rehberliğinde uygulandı.

10 ARALIK PAZAR GÜNÜ SAAT 10:00 - 19:00 ARASI

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

Kas

2-8 Kasım Lösemi  Farkındalık Haftası kapsamında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail KİRENDİBİ, Fatih Mehmet ÖZTÜRKÇE, Dursun YÖRÜKCÜ, Mehmet ATAR;Okul Müdürlerinin, velilerin katılımı ile Yaşama el vermek, lösemili çocukların hayatlarına dokunmak için  "Yaşama El Ver" projesi  programa katkı sağlayan   yüzlerce el ile uygulandı.

Programda okul müdürü Nagihan ÇAĞLAK BAY; Erken yaşta STKlara destek veren çocukların bireyselllikten toplumsallığa geçerek empatik düşünmesine, zihinsel,duygusal,ahlaki, sosyal yönden gelişimine katkı sağlayacağını ve ileride  özgeçmişlerinde onlar için büyük bir fark yarayacağına değindi.Bu nedenle okul olarak LÖSEV gibi toplum yararı na çalışan STKlara destek vereceklerini belirtti. LÖSEV 'in Proje Sorumlusu Betül AKIN ise LÖSEV' in sadece Lösemili çocuklara değil tüm kanser hastalarına tedavi imkanı sağladığı ;ayrıca ailelere maddi, manevi, eğitim gibi konularda da destek olduğu bilgisini verdi. LÖSEV Dükkan ürünlerinin yer aldığı  stant ve inci kumbaram gibi çalışmalar ile de program büyük etki yarattı.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılını Fatih Sultan Mehmet Ailesi olarak büyük bir coşku ve gururla kutladık.

Kas

Codeweek Haftası kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerimiz

Eyl

2023 / 2024 Eğitim Öğretim yılının tüm ülke ve okulumuz için parlak ufuklara attığımız bir adım olmasını dileriz

May

Uluslararası ortaklarla yürütülen Cultural Holidays adlı eTwinning projemizde farklı milletlerden bir araya gelen öğrencilerimizin ingilizceyi etkili bir biçimde kullanmalarını, farklı kültürleri tanımalarını , farklı bakış açıları ve farkindalik kazanmalarıni hedefliyoruz. Projemiz 6 haftalık çalışma takviminden oluşmaktadır. Çalışmalarımız okulumuzun İngilizce Öğretmeni  Ebru ÖZKAN CAN koordinatörlüğünde 8/F sınıfı öğrencileri C**D**Ş**, İ**Ü**,D**Ö**, Y**E** tarafından yapılmaktadır.

May

Ata'mızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.