Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çoşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mesleki Rehberlik kapsamında düzenlenen okul tanıtımlarında, 8. sınıf öğrencileri ile Teknokent Koleji gezisi tamamlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayına özel etkinlikler düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz, Din Kültürü öğretmenlerimiz nezaretinde Ramazan Sokağı oluşturmuşlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen okulumuz Matematik öğretmenlerine, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

5A ve 5-D sınıfı öğrencilerinin Proje Tasarım Dersinde oyun kazanım projeleri için ürettikleri birbirinden renkli oyunları sergileyip hep birlikte oynadık. Oyunlarımızı, okul müdürümüz Nagihan Hanım ve müdür yardımcılarımız başta olmak üzere birçok öğretmenimizle birlikte oynayıp eğlendik.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda tatlı, neşeli, eğlenceli bir Ramazan karşılaması yaptık.

Mrt

Okulumuz; idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gıda yardımında bulunacaktır. Ramazan kolisi, hediye kartı veya nakdi yardımla desteklerinizi bekliyoruz. Okul idaremizle veya sınıf rehber öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Mrt

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bin bir türlü fedakarlıkla yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz, özverili annelerimiz, okul aile birliği yönetimimiz ve geçen seneki yönetimimizle pastamızı kestik. Tüm kadınlar için daha yaşanabilir bir dünya diledik.

Mrt

Bir dövüş sporu olan Muay Thai'de derece yapan öğrencilerimize madalyalarını törende takdim ettik.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda Deprem Bilinçlendirme ve Tatbikat Çalışması yapıldı.

Mrt

Garip Zeycan Yıldırım ve Aziz Atik Fen Liseleri ile İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesine okul tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuza yarın AFAD'dan gelecek ekipler, önce öğrencilerimize depremle ilgili eğitim verecekler, akabinde deprem tatbikatı yapılacaktır.

Mrt

Okulumuzda gözleme günü düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Halk Oyunları Ekibi ilk kez bir yarışmada performans sergiledi ve 5. oldu.