SAMSUN / ATAKUM - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Nis

Atakum Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri okulumuzda Halı Dokuma ve Mandala tanıtım ve uygulamalı etkinliği düzenlenmişlerdir.

Nis

Okulumuzda 22 Nisan Çocuk Şenliği ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları düzenledi.

Nis

Genç Adım Bilim ve Teknoloji Lisesine okul tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Nis

6C Sınıfı öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına hazırlık olarak boyama ve balonlarla etkinlik yapmışlardır. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği "Müzede Bir Gün" etkinliğine okul olarak katılım gösterdik. Bu etkinlik çerçevesinde Samsun Müzesine gidilmiş olup, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda, Okusam Projesi kapsamında, çocuk kitapları yazarı Zübeyir TOKGÖZ ile öğrencilerimizle söyleşi ve imza programı düzenlenmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı(Din Öğretimi Genel Müdürlüğü)'nün, Diyanet İşleri Başkanlığı(Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü), Gençlik ve Spor Bakanlığı(Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün paydaşlığıyla yürüttüğü ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında, erkek öğrencilerimizle iftar etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Mesleki Rehberlik kapsamında düzenlenen okul tanıtımlarında, 8. sınıf öğrencileri ile Omü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı(Din Öğretimi Genel Müdürlüğü)'nün, Diyanet İşleri Başkanlığı(Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü), Gençlik ve Spor Bakanlığı(Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün paydaşlığıyla yürüttüğü ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında, kız öğrencilerimizle iftar etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü İlçe Programı okulumuzda düzenlendi.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube tarafından, 8. sınıf öğrencilerimize “Güvenli Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Suçlar" isimli seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çoşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mesleki Rehberlik kapsamında düzenlenen okul tanıtımlarında, 8. sınıf öğrencileri ile Teknokent Koleji gezisi tamamlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayına özel etkinlikler düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz, Din Kültürü öğretmenlerimiz nezaretinde Ramazan Sokağı oluşturmuşlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.