SAMSUN / ATAKUM - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi 93.Sokak Dış Kapı No 8 / B ATAKUM /SAMSUN
Vizyon
İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda iyi bir orta öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Ailesini, insanları, okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Geçmiş yıllardaki başarılarımız: Yıldız Erkekler Basketbol turnuvasında Samsun ikinciliği, Folklor yarışmalarında ilk üçe girme, Judo müsabakalarında ferdi olarak kız-erkek bölge birincilikleri...
Öğretim Şekli :Normal Öğretim 08.40-15.15
08.40-15.15
İNGİLİZCE. 5-ABCDEF AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SINIFIDIR
Ulaşım
Ulaşım için minibüs, halk otobüsü ve raylı sistem toplu taşıma seçenekleri mevcuttur. Okulumuz Türk-işten yukarı çıkınca seyfi demirsoy okulu tarafında degilde bafra tarafına dönün (cagaloğlu bulvarı) 400 metre ilerde sağ aşağı tarafta
CUMHURIYET Cadde/Sokak:93 Dış Kapı No:8 B ATAKUM/SAMSUN
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine yaklaşık 7-8 km. uzaklıktadır.